14 de març 2007

Venga va!!!

Pontevedra serà recordada per la pluja (dins i fora de l'escenari), però també pel "Bachata" i els seus amos Jose y Geli. A Pontevedra, tota la companyia estava repartida en dos hotels un de bo (Hotel Vedra) i un de depriment (Hotel Avenida), en el qual estavem bàsicament els músics. Els dos hotels es trobaven pràcticament un davant de l'altre, i entremig dels dos hi havia el "Bachata", que ha estat el nostre local social cada nit. El "Bachata" és un bar amb dos amos encantadors, que ens han tractat de meravella cada nit després de les funcions. L'últim dia vam decidir convidar en Jose i la Geli a la funció, els quals van venir emocionadíssims. Més tard, al passar pel bar, ens vam trobar en Jose amb la samarreta, la gorra i un pin de Fama i el CD sonantsense parar.... es va convertir en el nostre fan número 1. Aquella nit, no cal dir-ho va invitar la casa!!! Amb la típica frase d'en Jose: "Venga, va!!". Al final, però, em van quedar certs dubtes per resoldre:

1.- Com és que en Jose anava cada cop més torrat sense veure res (yo sólo tomo café era la seva resposta quan insistiem perquè ens acompanyés amb els tequilas)??

2.- Com s'ho feien per tancar cada nit a quarts de 8 amb els cràpules (músics i tècnics) i a les 10:00 obrir el bar per servir esmorzars?? (S'ha de tenir en compte que els dos es trobaven a la ratlla dels cinquanta)

3.- Són parella en Jose i la Geli??

4.- Faran cas als nostres precs i obriran un bar a Castelló per la setmana que ve??

Fins i tot al final ens van obsequiar amb regals del "Bachata" perquè no els oblidessim. Realment els trobarem a faltar com a barmans de capçalera. Si aneu mai a Pontevedra passeu pel "Bachata" i pregunteu-los-hi per Fama-el Musical... potser us inviten i tot!!