20 de març 2007

Etapa 5: Roquetas de Mar

Distància: 850 Km
Actuacions: 6 (dj, dv (tarda i nit), ds (tarda i nit), dg)
Teatre: Auditorio
Ocupació: 80%
Distància acumulada: 7975Km

Després d'haver sobreviscut 4 nits a l'hotel Real de Castelló, ens hem trobat al paradís!!!!!! Roquetas de Mar és una ciutat artificial. De fet, jono li diria ciutat tal i com l'entenem, sinó de carrers amb cases unifamiliars edificades amb estils diferents però igual d'horeteres entre elles. Ve a ser com una urbanització gegant. No hi ha llocs peatonals per on passejar, amb botiguetes, restaurants, ... Hi ha els grans centres comercials i la zona d'hotels a primera línia de mar. I entre ambdós ambients, que es troben separats per uns 4 quilòmetres, tot són casetes de les descrites anteriorment. Doncs bé, nosaltres estavem a la zona d'hotels en un Hesperia de 4 estrelles amb piscina, jacuzzi i entrada directa a la platja!!!! El paradís!!!!! Aixó sí, ple de avis de la inserso, i és que la nit de dissabte l'hoteltenia allotjades a més 1100 persones!!!!!!

Doncs el ritme ha estat fàcil d'agafar: cada matí - migdia cap a prendre el sol!!!! I a les nits al bar de davant de l'hotel!!! Al final no he tingut ni temps de provar el jacuzzi, ja que dos dies els vaig passar a Almería a casa uns oncles de la Carol. Roquetes i Almería es troben separats per uns 20 Km, simplement.

I el públic de Roquetes, impressionant!!!!! Super animat, ho reien tot, unes ovacions inèdites fins ara durant la gira. A més a més, la gent de l'Auditori ens va deixar als camerinos una rosa per a cadascú, i una bandeja de canapés i una ampolla de cava per camerino.

Vaja, que espero que hi hagi força places com aquesta... Potser Mallorca serà la següent??? Ja us ho explicaré....