14 de març 2007

Barça - Madrid

Ha passat!!! Finalment ha passat!!! M'he perdut un Barça-Madrid!!!!!!! Bé, a mitjges...... i encara vaig estar a punt de veure'l.

Dissabte vam tenir dues funcions, a les 19:00h i a les 22:30h. L'obra dura sobre les 3 horetes, de manera que en teoria podiem veure la primera mitja hora del partir (començava a les 22:00h), però resulta que a l'Auditorio de Castellón no hi ha havia cap televisió... Cap??? No!!!! Nosaltres, els músics, de fet, tenim un aparell a la nostra cabina des d'on toquem per anar seguint la funció a través d'una conexió interna. Evidentment l'aparell no té antena. Però, a grans problemes, grans remeis!!!!!! Vam agafar un filferro (d'aquells que uneixen les claus de les taquilles entre elles i amb una etiqueta que diu el número de la taquilla), el va estirar i el vam col·locar a l'aparell a mode d'antena............... Vam poder sintonitzar tots els canals........... excepte La SEXTA (única televisió que retransmetia el partit!!!!!!) Oooooooooooohhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Així que vam haver de seguir el partit a través dels SMS de la Carol i d'una radio que ens van deixar al final... Els últims temes de la primera part els tocava jo escoltant el Puyal... us asseguro que la situació era força surrealista....

Això sí!! L'endemà vam poder veure els gols, els comentaris, ... durant la funció. El millor va ser que la funció no se'n va ressentir massa de tenir tres músics pendents del televisor trucat per on en teoria segueixen el musical.