03 de març 2007

Primera funció suspesa!!!!!!!!!!!!!

Al començar la gira, un dia vaig parlar amb el director musical i em va dir "Hem pensat molt en aquest gira i sabem que podem haver-nos d'enfrontar amb problemes, molts dels quals ja els tenim en ment. El que més por em fa, però són els que ni ens podem imaginar que poden arribar a passar...". Doncs, bé, aquelles paraules van recobrar tot el sentit dijous al vespre a Pontevedra. Faltava poc més de 20 minuts per començar la funció i 2 minuts per obrir les portes al públic. L'obra comença amb un número mig intimista, en el qual hi ha força fum a l'escenari, el qual es comença a generar uns minuts abans. Doncs bé, al començar a generar-lo, resulta que van saltar les alarmes anti incendis i va començar a ploure a l'escenari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ningú s'ho podia creure!!!!! Sabem que a Galícia plou molt, però dins d'un escenari?!?!?!?!?!?!!?!? Alguns heu vist, ja l'obra, d'altres no, però imagineu com ens vam quedar tots veient que no parava de caure aigua sobre els llums, els micròfoncs, aparells elèctrics de tot tipus, instruments, .... L'espectacle era dantesc!!! I l'aigua no parava... Vam començar a intentar salvar els instruments, però els pianos havien quedat plens d'aigua, les partitures, xopes, el vestuari dels actors que estava a escena, completament moll, ... Van ser uns moment de molts nervis... tota la gira es podia enfonsar (mai millor dit). La "pluja" va tardar més de mitja hora en parar. I la gent amb assecadors de cabell intentant assecar les peces de valor (teclats, micròfons, ordinadors, ...). Ningú s'ho podia creure: no s'havia desconectat l'alarma d'incendis!!!!!

Evidentment, la funció es va anular, però quedava el dubte de si s'anulava la funció, tota la plaça, o fins i tot si es parava la gira....

Des de l'Auditori se'ns va pressionar molt per fer almenys les funcións del diumenge, però els tècnics van fer un esforç espectacular i l'endemà el teatre estava com nou.... bé, amb olor d'humitat, però tot funcionava. D'aquesta manera, encara que dijous semblava completament impossible, divendres es va poder estrenar a Pontevedra!!!