23 de maig 2007

Etapa 11: Murcia

Distància: 590 Km
Actuacions: 14 (dj, dv (tarda i nit), ds (tarda i nit), dg, dm, dc dj, dv (tarda i nit), ds (tarda i nit), dg)
Teatre: Romea
Ocupació: 80%
Distància acumulada: 15800Km

Murcia és la primera ciutat on estarem més d'una setmana, concretament 2. Això fa que no torni a Barcelona fins a finals de maig, ja que la segona setmana enlloc d'actuar de dijous a diumenge com és habitual, actuem de dimarts a diumenge. La primera impressió de Murcia, és que és una ciutat molt agradable i força maca, cosa que està bé, ja que hi haurem d'estar tants dies. El que és molt maco és el teatre, que és d'aquests antics, amb història. I és que després de tants auditoris moderns però freds on hem actuat, fa molta il·lusió tocar en un lloc tant emblemàtic.

Murcia serà una plaça diferent perquè tindrem celebració i és que s'arriba a la funció número 400!!!!!!!!!!!!!! Això sí, tenint en compte la temporada a Madrid. O sigui que entre Madrid i la gira ja gairebé s'arriba a mig miler de funcions... Déu n'hi dó. I si es té en compte Barcelona i Sabadell, suposo que s'arriba a les 600!!!

La celebració ha consistit en un soparamb tothom, inclosos els directors que han vingut expressament per a la celebració.