25 d’abril 2007

La pissarra dels errors

L'equip de músics està format per 5 membres. Tot i que l'alineació anirà variant en funció de les diferents disponibilitats de cadascun, fins ara hem estat:

Mario, a la bateria, David al baix, Guillem a la guitarra, Domènech (Dome) als teclats i jo al piano.

Aquesta setmana a Mallorca hem començat un joc, que podriemanomenar "La pissarra del errors". En Dome, ideador del joc, tot cofoi va comprar una pissarreta amb uns quants guixos a l'Imaginarium de Palma. El joc consisteix en tenir la pissarra penjada a la cabina dels músics amb els noms de cadascun, i anar posant punts negatius a mida que es vagin cometent errors. Qui arriba primer al final de la pissarra paga una ronda de begudes (cerveses, xupitos, ...). Per contra si es fa algun arranjament espectacular en algun moment, es pot borrar algun punt. Un cop una persona arriba al final, se li borren tots els negatius i torna a començar, mentre que als altres se'ls mantenen els punts acumulats i continuen sumant. Certament un joc interessant, ja que d'entrada he de dir que des de la seva instauració la qualitat general d'interpretació ha pujat...

El joc va començar divendres ja hi van haver els primers "guanyadors", o més ben dit perdedors... El primer fou en Dome... i és que ja li està béque perdi el que proposa el joc. El segon a perdre fou el Guillem, de qui esperem la copa la setmana que ve a Cáceres. Ja us aniré informant, però jo a Cáceres palmo segur, ja que estic només a un puntet d'arribar al final de la pissarra!!!!

Salut!!!!